Connect with us

Actualitat

Santanyí anuncia que ja està llest el projecte d’ampliació del CEIP Blai Bonet

Santanyí anuncia que ja està llest el projecte d'ampliació del CEIP Blai Bonet

La licitació de les obres es podria fer pública a principis de l’any que ve

Santanyí ha fet públic aquest dilluns que ja està enllestit el projecte d’ampliació del CEIP Blai Bonet.
En la mateixa comunicació de l’Ajuntament, també es deixa constància que la licitació de les obres es podria dur a terme a principis del 2022.

El departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Santanyí ja fa dies que va fer el pertinent informe favorable al projecte presentat per la Conselleria d’Educació, que no necessita llicència urbanística per tirar endavant.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha destacat que “és una gran notícia per a la comunitat educativa, i per a tot el poble. És una necessitat urgent per a la qual el Consistori ha posat sempre tot el que ha pogut i més, perquè sigui una realitat al més aviat possible. Fa anys que tenim alumnes en aules prefabricades i barracons; la reivindicació d’una ampliació s’arrossega de fa molt de temps i no podem permetre més demores”.

El projecte definitiu presentat per Educació suposa una despesa de gairebé 2,6 milions d’euros, que l’Ajuntament de Santanyí finançarà, com s’havia acordat des d’un principi, i el Govern posteriorment li retornarà. Però, aquest augment de despesa, suposarà que s’haurà de fer una addenda al conveni existent per augmentar els doblers a destinar-hi, que s’haurà d’aprovar a la pròxima sessió plenària municipal del mes de desembre. Així, una vegada aprovada aquesta modificació, les obres es podran licitar a principi de l’any 2022 i començar les obres al més aviat possible. El projecte té un termini d’execució de 14 mesos, el que vol dir que en poc més d’un any, una vegada començades les obres, els alumnes ja podrien estrenar les noves aules.

Són tendència