Connect with us

Actualitat

Porreres: Les festes de Sant Roc ja són aquí !

El Pregó de les festes d’enguany correra a càrrec d’Agnès Vanrell Sureda

Com cada any, Porreres ha preparat un programa de festes de dues setmanes que començaran el dimecres, dia 9, amb les tradicionals Rebaixes de Bandera, que serveixen perquè els comerços del poble treguin les seves rebaixes al carrer. Un any més destaquen els concerts musicals prevists al parc de n’Hereveta i a la Plaça de la vila amb una bona varietat d’actuacions de renom. Interessant Nit de Jazz el mateix dia 9 amb els grups Stephanie Cadel et la Caravane i Sinuosa. La resta de dies hi ha anunciades les actuacions de Maddaherbs, Ca de Bou i System of a down, Juan Perro (exvocalista de Radio Futura), la V edició del Montision Flower amb Juan Campos i Txema Sánchez, Els Amics de les Arts, Buhos, Mishima i Boc, entre altres propostes musicals.

El Pregó de les festes d’enguany correra a càrrec d’Agnès Vanrell Sureda. Les festes acabaran dia 16 d’agost amb l’arribada del Sant Roquet 2017.

Les actuacions de Stephaniea Cadel et la Caravane, Juan Perro, Sinuosa i els Amics de les Arts, plats forts de les actuacions musicals previstes

Cal destacar que l’Ajuntament de Porreres s’ha adherit a la campanya #nisiguisase del Govern que se suma a la del Pla Municipal de Drogues per a la prevenció del consum d’alcohol sobretot entre els menors i a la campanya del Consell de Mallorca per una Mallorca lliure de violències masclistes “No i Punt”. També s’han previst iniciatives per a unes festes més sostenibles.

Podeu consultar el programa complet de les festes en aquest enllaç: http://www.porreres.cat/sites/default/files/documents/programasantroc2017pdf.pdf

Són tendència