Connect with us

Societat

“Home Sweet Home” (Llar dolça llar)

L'arbre de Nadal instal·lat en la plaça Sa Bassa de Manacor, acull des d'aquest dissabte una instal·lació artística que han dut a terme un grup de joves del municipi en col·laboració amb 'Ennigulart Laboratori Creatiu', amb motiu del passat dia 25N. Recrea el menjador d'una casa, que després d'una celebració festiva, mostra el resultat d'una agressió masclista en l'àmbit domèstic. Una filera de sabates de dona, nens i nenes guarden en fila poder accedir al seu interior sota l'avís de 'Esperi el seu torn'. Un cartell acompanya l'exposició urbana sota l'advertiment que la por, la solitud i el caos que el masclisme imposa en tantes cases, surt al carrer.

Sa Bassa desperta amb una instal·lació artística realitzada per un grup de joves de Manacor, amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència cap a les Dones

L’arbre de Nadal instal·lat en la plaça Sa Bassa de Manacor, acull des d’aquest dissabte una instal·lació artística que han dut a terme un grup de joves del municipi en col·laboració amb ‘Ennigulart Laboratori Creatiu’, amb motiu del passat dia 25N.

Recrea el menjador d’una casa, que després d’una celebració festiva, mostra el resultat d’una agressió masclista en l’àmbit domèstic. Una filera de sabates de dona, nins i nines guarden en fila poder accedir al seu interior sota l’avís de ‘Esperi el seu torn’.

Un cartell acompanya l’exposició urbana sota l’advertiment que la por, la solitud i el caos que el masclisme imposa en tantes cases, surt al carrer.

Són tendència