Connect with us

Societat

Aquests són els aparells elèctrics que més consumeixen a ca nostra

Aquests són els aparells elèctrics que més consumeixen a ca nostra

L’Ajuntament de Manacor ha posat en marxa una campanya informativa per crear consciència entre els ciutadans sobre la necessitat de fer un consum eficient d’energia

L’Ajuntament de Manacor ha posat en marxa aquests dies una campanya divulgativa davant la necessitat de fer un ús responsable del consum d’energia a ca nostra. Seguint uns senzills consells aconseguireu estalviar energia i doblers.

La campanya institucional destaca que hi ha moltes maneres de contribuir a l’estalvi energètic, agafant costums que tal volta no ens havien plantejat cap vegada. Una d’elles fa menció al fet d’apagar completament els monitors quan deixam d’utilitzar-los temporalment o bé configurant amb l’opció d’estalvi d’energia i apagant impressores i escàners quan no els estem utilitzant. Desconnectar els carregadors dels telèfons mòbils quan no són emprats també és una de les recomanacions que es recomana des de l’Ajuntament de Manacor.

L’ús de les finestres hermètiques també redueixen significativament l’ús dels sistemes de climatització. Un detall a tenir en compte durant els pròxims mesos. També es recomana fer servir l’energia solar fototèrmica a l’hora d’encalentir l’aigua de l’habitatge i l’energia solar fotovoltaica per aconseguir emmagatzemar energia per a poder autoproveir-te.

Així mateix és important que sapigueu que la nevera, la rentadora i l’assecadora, gairebé tots de consum diari, són els aparells que més consumeixen de la casa.

La nevera concentra un consum d’entre el 20 i el 30% del conjunt d’electrodomèstics

En el cas concret de la nevera, convé saber que aquest electrodomèstic concentra un consum d’entre el 20 i el 30% de la resta d’aparells. És l’únic electrodomèstic que no es pot apagar, sempre està en funcionament, amb un consum aproximat de 1.000 kW/h. Per tant, els consells per estalviar amb la nevera no es basen a apagar-la durant la franja més cara, sinó en fer-la treballar el mínim possible.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com