Connect with us

Comunitat

Al voltant de 23.000 ciutadans de Balears han rebutjat vacunar-se

La campanya de vacunació contra la grip supera les previsions del Servei de Salut

Uns 83.500 nins de les Illes podrien beneficiar-se de la vacuna de Pfizer per a menors d’entre 5 i 11 anys

Al voltant de 23.000 ciutadans de Balears han rebutjat explícitament vacunar-se contra la Covid-19. El Servei de Salut ha localitzat al voltant de 220.000 targetes sanitàries de què no consta vacunació. D’aquestes, n’hi ha al voltant de 40.000 en què no s’ha aconseguit localitzar el titular. La meitat pertanyen a estrangers.

La Conselleria de Salut ha tornat a fer una crida aquest dijous a la vacunació de les 160.000 persones que queden pendents d’immunizar-se en el territori. Si una persona es posa aquests dies la primera dosi de la vacuna pot arribar a les festes de Nadal completament immunitzada, han destacat des del Servei de Salut. Sobre les dades de les targetes sanitàries i les dificultats per localitzar els titulars, la consellera Patricia Gómez ha declarat que col·laboren amb el Ministeri per esbrinar si moltes d’aquestes persones s’han vacunat en una altra territori de l’Estat però que segueixen empadronades a les illes. Amb l’actualització de les xifres, la vacunació general augmentarà quatre punts.

Respecte a l’autorització de l’Agència Europea del Medicament a una vacuna de Pfitzer per a menors d’entre 5 i 11 anys, Salut afirma que a les Balears s’administraran quan arribin les primeres dosis disponibles. La població infantil d’aquesta edat és de prop de 83.000 persones.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència