Connect with us

Actualitat

Denuncien el mal estat de molts de carrers del nucli urbà de Llucmajor

Denuncien el mal estat de molts de carrers del nucli urbà de Llucmajor

El grup municipal socialista recorda que la situació pot ocasionar caigudes o accidents entre els veïnats

Els socialistes de Llucmajor denuncien la deixadesa del govern municipal davant l’estat en què es troben els carrers i les voreres del municipi.

“Ens tenen acostumats ja a viure amb voreres impracticables amb les rajoles rompudes, amb sots als carrers de proporcions descomunals, i amb carrers que, quan plou registren grans acumulacions d’aigua que han de patir els veïns”, explica el portaveu, Gori Estarellas.

Estarellas lamenta que el batle i els seus regidors no siguin conscients del que suposa aquesta situació a les persones que han de sortir de ca seva amb un bassiot davant. Lamenta també que el mal estat en el qual es troben els paviments pot ocasionar caigudes o accidents entre els veïnats.

“Ens consta que hi ha veïns afectats que han presentat nombroses instàncies a l’Ajuntament perquè se solucionen aquestes situacions i encara esperen una resposta. Nosaltres, des del grup municipal socialista, hem mostrat aquestes preocupacions o bé amb preguntes o amb mocions i les respostes que hem obtingut han estat del tipus ‘es revisaran’, ‘es miraran d’arreglar'”, explica Estarellas.

Denuncien el mal estat de molts de carrers del nucli urbà de Llucmajor

Són tendència