Connect with us

Oci i Cultura

Més de 200 cartes d’infants de famílies vulnerables de Manacor als Reis d’Orient esperen ser apadrinades

Més de 200 cartes d'infants de famílies vulnerables de Manacor als Reis d'Orient esperen ser apadrinades

Gràcies a la campanya ‘Cap infant sense il·lusió’ impulsada per la Creu Roja i l’Ajuntament

Més de 200 infants de famílies usuàries dels Serveis Socials de Manacor i de la Creu Roja han escrit la seva carta als Reis d’Orient, demanant el que els agradaria que els regalessin. Aquestes cartes les custodia la Biblioteca de Manacor i qualsevol ciutadà pot anar-hi des d’aquest dimarts i apadrinar una carta.

‘Cap infant sense il·lusió’ és la campanya de la Creu Roja i l’Ajuntament de Manacor perquè tots els infants del municipi puguin rebre un regal aquestes festes de Nadal, independentment de la situació econòmica de les seves famílies. L’Ajuntament de Manacor i la Creu Roja Manacor han presentat aquest dimarts dita iniciativa social a la sala infantil de la Biblioteca de Manacor.

Els regals no podran ser ni bèl·lics ni sexistes i la quantia orientativa són uns 25 euros com a màxim.

Les persones interessades a apadrinar una carta poden passar per la Biblioteca Municipal de Manacor des d’aquest 23 de novembre i fins dia 11 de desembre de 9 h a 13 h i de 16 h a 20 h i allà hauran d’agafar una carta i registrar-se. En tenir el regal, l’hauran de deixar a la seu de la Creu Roja Manacor, situada al carrer del Capellà Pere Llull número 3 de 9 h a 14 h i els dimarts i dijous de 9 h a 19 h. La data límit per anar a deixar els regals és el 17 de desembre. Aleshores, la Creu Roja s’encarregarà de repartir cada present a la família de l’infant que ha escrit la carta.

Les persones interessades a apadrinar una carta poden passar per la Biblioteca Municipal de Manacor des d’aquest 23 de novembre i fins dia 11 de desembre

“La base d’aquesta campanya és garantir la igualtat d’oportunitats i que tots els nins i nines puguin sentir la il·lusió de tenir un regal”, ha apuntat la delegada de Serveis Socials, Carme Gomila.

El president de Creu Roja Manacor, Mateu Ballester, ha recordat que l’entitat va posar en marxa aquesta iniciativa l’any 2017 i que va comptar amb la participació d’una cinquantena de famílies. L’any passat, en plena pandèmia, els infants que reberen un regal ja ascendiren fins als 160 i enguany “amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor per primera vegada, esperam arribar a més gent”

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència