Connect with us

Actualitat

Localitzades noves restes a Son Coletes

Localitzades noves restes a Son Coletes

Les primeres estimacions diuen que podria tractar-se d’un mínim de cinc cossos repartits entre dues fosses

L’equip tècnic d’Aranzadi i ATICS va poder aquest passat dissabte començar a excavar en profunditat dues rases, que es troben entre les zones enjardinades del cementiri de Manacor, i que són la continuació de les fosses buides que s’havien trobat fa unes setmanes a la zona 4 d’excavacions, al costat de dos agrupaments de restes disperses.

Aquesta vegada, les tasques donaren resultats satisfactoris, ja que a les fosses esmentades es van poder localitzar restes d’un mínim de cinc individus, articulades, és a dir, amb connexió anatòmica, i que amb tota probabilitat corresponen a víctimes de la Guerra Civil per la disposició en què es troben aquests enterraments. També es va poder documentar presència de calç en el mateix indret.

Així ho va confirmar aquest passat diumenge el secretari autonòmic de Sectors Productius i Memòria Democràtica, Jesús Jurado amb motiu de l’inici de les visites guiades que el Govern ofereix conjuntament amb l’Ajuntament de Manacor i que estan obertes al públic en general.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència