Connect with us

Oci i Cultura

Sa Bassa lluirà un arbre de Nadal de 8 metres

Sa Bassa lluirà un arbre de Nadal de 8 metres

Manacor incrementarà aquestes festes el nombre d’estructures lumíniques i la decoració nadalenca

El departament de comerç de l’Ajuntament de Manacor ha fet públic aquest dilluns que enguany incrementarà el nombre de grans estructures lumíniques i la decoració nadalenca, torna a posar en marxa el trenet de Nadal i aposta també per la dinamització comercial.

Algunes de les novetats d’aquestes festes seran un arbre de Nadal de 8 metres que s’instal·larà a la plaça de sa Bassa, la figura de la capsa de regal que s’ha instal·lat al passeig de Na Camel·la, quatre ninots de neu i nous rens que es distribuiran a diverses places i carrers de la ciutat, que se sumen a les figures i mòduls adquirides des de 2019, tal com preveu el contracte vigent amb l’adjudicatària de l’enllumenat públic.

A Manacor, les figures s’han col·locat seguint l’eix comercial que va des de l’estació de tren fins a la plaça Ramon Llull i al passeig de Na Camel·la. A Porto Cristo s’ha col·locat una figura lumínica que representa un ós a la plaça de l’Aljub i s’han ampliat els punts de llum. A s’Illot, il·luminarà les festes un arbre instal·lat devora l’Oficina de Turisme, a més de la decoració de la plaça del Llop i del Camí de la Mar. En total seran una quinzena d’estructures lumíniques que il·luminaran Nadal arreu del municipi. A més de les figures lumíniques, també es col·locaran campanes a diferents punts emblemàtics, com el passeig de Na Camel·la.

La delegada de Comerç, Maria Antònia Truyols, ha donat les gràcies a les associacions de comerciants que han participat en l’elaboració de la decoració nadalenca. S’han reutilitzat les campanes de l’any passat canviant-ne els llaços i també s’han fet nous ninots amb campanes blanques.

L’encesa de llums de Nadal tendrà lloc divendres 26 de novembre a les 19 hores a la plaça de sa Bassa amb la participació de la Banda de Música de Manacor i una cercavila. Enguany, per primera vegada també es farà l’encesa de llums de Nadal a Porto Cristo. Serà dissabte a les 18.30 hores a la plaça de l’Aljub i també hi haurà música en directe.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència