Connect with us

Esports

Inaugurada la nova pista d’atletisme Joan Pons de Felanitx

Inaugurada la nova pista d'atletisme Joan Pons de Felanitx

L’acte, celebrat avui migdia, ha comptat amb la presència del protagonista hi han assistit diferents clubs esportius i atletes del municipi

Aquest dissabte ha quedat inaugurada oficialment la nova pista d’atletisme de 200 metres de Felanitx que dur el nom de l’esportista, Joan Pons. Home vinculat a l’esport del municipi durant gairebé 50 anys. Va ser professor d’educació primària i promotor de l’esport base durant gairebé mig segle, amb una dedicació gairebé exclusiva al club Joan Capó d’atletisme.

L’acte que ha comptat amb la presència del protagonista, hi han assistit diferents clubs esportius i atletes del municipi a més de representació de la corporació municipal. El batle de Felanitx, Jaume Monserrat acompanyat del regidor d’esports, Joan Aznar han acompanyat a Joan Pons en el descobriment de la placa inaugural.

En el mateix acte s’ha reconegut també la trajectòria esportiva de quatre felanitxers, Toni Peña, Francesc Páramo, Sebastià Adrover i Joan Pons.

Les joves promeses locals Marçal Tomàs i Linda Castellanos han tallat la cinta inaugural de la pista i el rector de Felanitx Josep Cerdà ha beneït les noves instal.lacions.

S’ha aprofitat l’acte per reconèixer també la trajectòria esportiva de Toni Peña, Francesc Páramo, Sebastià Adrover a més de Joan Pons.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com