Connect with us

Actualitat

Canvi històric al capdavant de la batlia de Sant Llorenç

Canvi històric al capdavant de la batlia de Sant Llorenç

El socialista Pep Jaume substitueix a Mateu Puigròs, qui ha ostentat el càrrec durant 26 anys

El municipi de Sant Llorenç ha viscut un 20-N històric, després que aquest migdia el socialista Pep Jaume ‘Gall’ hagi estat nomenat nou batle del municipi, agafant el relleu a Mateu Puigròs, qui ha ostentat el càrrec durant 26 anys.

El relleu polític al capdavant del Consistori ha aixecat molta expectació i curiositat entre els veïns, que han assistit de manera multitudinària a l’acte institucional celebrat a l’Espai 36. Més de 250 persones han assistit a la convocatòria, entre elles diverses autoritats autonòmiques i insulars, en la seva majoria socialistes, per a donar suport a la investidura de Jaume.

Més de 250 persones han assistit a l’acte d’investidura celebrat a l’Espai 36.

Puigròs en el seu discurs de comiat ha agraït el suport rebut durant tots aquests anys i ha volgut dedicar unes paraules a l’exsubinspector de la Policia Local, Pedro Mas, mort recentment. Ha aprofitat el discurs i la presència a l’acte de la presidenta del Govern, Francina Armengol i de la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, per a insistir en la necessitat d’accelerar els tràmits burocràtics i administratius relatius a les obres de seguretat i millora en matèria d’infraestructures després de les tràgiques inundacions de fa dos anys.

Per part seva, el nou batle ha reconegut que la labor exercida pel seu antecessor li deixa el llistó molt alt, però s’ha compromès a treballar de manera incansable per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans del municipi. En el seu discurs també ha volgut recordar la figura d’Ignasi Umbert, mort anys enrere, últim batle socialista que va estar al capdavant del Consistori llorencí.

Foto de família de tota la Corporació Municipal de Sant Llorenç, amb el nou batle, Pep Jaume, al centre de la imatge.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència