Connect with us

Comunitat

Una conductora és detinguda de matinada quan conduïa contra direcció a l’autopista d’Andratx

Una conductora és detinguda de matinada quan conduïa contra direcció a l'autopista d'Andratx

La infractora en veure un vehicle policial que la perseguia, va fer un gir de 180 graus en direcció a l’aeroport, provocant una persecució fins que va poder ser immobilitzada

Aquesta matinada passada, agents de la Policia Nacional a Palma han procedit a la detenció d’una dona de 49 anys, de nacionalitat espanyola, per un delicte contra la seguretat viària, en conduir per l’autopista contra direcció diversos quilòmetres.

Els fets tingueren lloc a les 00.30 hores d’aquesta passada matinada. La Policia Nacional 091 va rebre un avís de què hi havia un vehicle que conduïa contra direcció, cap a Andratx, per la Via de Cintura.

En un moment donat, una patrulla policial va interceptar el vehicle activant els lluminosos per impedir que continués circulant. La infractora en veure el vehicle policial va fer un gir de 180 graus en direcció de cap a l’aeroport, per la qual cosa a partir d’aquí va començar una persecució amb el propòsit d’intentar interceptar la conductora.

Una vegada aconseguit aquest propòsit, es va identificar la conductora i el seu acompanyant, que va ser expedientat per desobediència a agents de l’autoritat i la detenció de la conductora per un delicte contra la seguretat viària.

Després de la detenció, es va avisar la Guàrdia Civil perquè li practiquessin les proves de detecció alcohòlica així com de substància estupefaent. La prova d’alcohol va donar positiu pel qual també va quedar detinguda per conduir en estat d’embriaguesa.

Foto: Arxiu.

Són tendència