Connect with us

Vist a les xarxes

Digau adéu a les ulleres de mirar a prop

Digau adéu a les ulleres de mirar a prop

Els EUA ha aprovat la comercialització d’un col·liri anomenat Vuity, que té la capacitat de corregir la vista cansada durant un màxim de sis hores

Una empresa nord-americana ha llançat al mercat un col·liri, anomenat Vuity, on les gotes màgiques eliminen la presbícia (o vista cansada) en només 15 minuts i els efectes de les quals duren unes sis hores.

L’organisme regulador dels medicaments als EUA, la FDA, ha aprovat la comercialització d’aquest producte farmacèutic, que té la capacitat de corregir la vista cansada fins al punt de no necessitar les ulleres per veure de prop.

Les gotes funcionen, segons s’ha demostrat en els estudis que han fet els fabricants, sí bé s’han observat alguns lleus efectes secundaris. Un 5% dels usuaris han experimentat vermellor als ulls i fins i tot mal de cap.

A pesar d’aquestes reaccions, els responsables del medicament avisen que les gotes fan la pupil·la més petita, fins i tot amb poca llum. Per això, el prospecte adverteix que cal alerta si tenim intenció de conduir de nit o fer activitats de risc en condicions de poca llum.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com