Connect with us

Actualitat

Les intenses pluges causen danys a l’estructura d’un dels edificis del CEIP S’Alzinar de Capdepera

Les intenses pluges d'aquests dies causen danys a l'estructura d'un dels edificis del CEIP S'Alzinar de Capdepera

S’han detectat moviments de terra  i s’ha decidit desallotjar-lo per tal d’evitar qualsevol perill per a l’alumnat i professorat

Les pluges dels darrers dies han provocat un moviment de terra que ha afectat l’estructura del bloc B del CEIP S’Alzinar de Capdepera. Aquest bloc ja havia presentat algunes esquerdes l’any passat i se n’ha estat fent un seguiment per part de l’arquitecte municipal, segons ha informat la Conselleria d’Educació.

“Fins ara no hi havia afectació de l’estructura i per això s’ha pogut utilitzar per a desenvolupar l’activitat lectiva habitual”, diu la nota del Govern. Les precipitacions produïdes els darrers dies han empitjorat la situació fins al punt de provocar moviments de terra que haurien afectat l’edifici i s’ha decidit desallotjar-lo per tal d’evitar qualsevol perill per a l’alumnat i professorat.

Aquest dilluns s’ha comunicat a les famílies de l’alumnat que fa classes al bloc B que aquest dimartsno duguin els seus fills a l’escola.

Des del primer moment Conselleria, Ajuntament i escola han fet feina conjuntament per poder trobar la millor solució per a tothom. La Conselleria s’ha compromès a instal·lar modulars per atendre l’alumnat i mentre aquestes aules no s’instal·len una part dels infants es reallotjarà al mateix centre i l’altra en dependències municipals i educatives.

Són tendència