Connect with us

Comunitat

Javier de Juan, nou conseller de Presidència i Sofia Alonso, assumeix l’IMAS i Drets Socials

Javier de Juan, nou conseller de Presidència i Sofia Alonso, assumeix l'IMAS i Drets Socials

Primera remodelació de la legislatura a l’equip de govern del Consell de Mallorca

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha informat aquest divendres sobre diversos canvis en l’actual equip de govern de la institució insular. Uns canvis que impliquen “fer una passa més en un nou impuls que pretenem fer al Consell” ha expressat Cladera.

En paraules de la presidenta, “aquesta remodelació respon a un objectiu de consolidar la recuperació econòmica i social i reforçar el paper de la institució insular la transició cap a Mallorca del futur, aprofitant l’oportunitat que representen els Fons Europeus per a modernitzar la nostra economia a través de la circularitat”.

Cladera ha informat que Javier de Juan, actual president de l’IMAS i conseller de Drets Socials, assumirà el Departament de Presidència. D’altra banda, Sofia Alonso, que fins ara ocupava la direcció insular d’Atenció Sociosanitària dins el mateix IMAS, serà la nova presidenta de l’IMAS i consellera de Drets Social.

El nou conseller i la nova consellera prendran possessió dels seus càrrecs dimecres de la setmana que ve, un cop s’hagin publicat els nomenaments al BOIB.

A més d’aquestes incorporacions, la presidenta ha anunciat altres canvis derivats de l’assumpció de la competència d’ordenació turística a partir de l’1 de gener, que sumat a la de promoció turística que ja exerceix, converteix al Consell de Mallorca en el coordinador i principal impulsor de la xarxa turística de l’illa. En aquest sentit, ha informat que es reforça el pes estratègic del Departament de Turisme i Esports, que passarà a ser Departament de Transició Econòmica, Turisme i Esport.

Són tendència