Connect with us

Comunitat

Precintada la finca d’accés a Ses Fonts Ufanes per evitar aglomeracions

La conselleria de Medi Ambient i Territori ha precintat, aquest dijous, l’accés a la finca pública de Gabellí Petit, a Campanet, per evitar-hi aglomeracions de visitants que s’hi vulguin acostar per observar el Monument Natural de les Fonts Ufanes. La decisió s’ha pres per motius de seguretat atesa la situació meteorològica i les condicions en què ha quedat la Finca pública arran de l’episodi de pluges intenses que estan patint les Illes Balears, i en especial la Serra de Tramuntana, les darreres hores. El tancament compta amb el suport de l’ajuntament de Campanet. Les Fonts Ufanes van començar a brollar, aquest dimecres a l’horabaixa, i es preveu que ho segueixin fent els propers dies. Es tracta de la segona vegada que ho fan enguany i és la ocasió número 77 en què ho fa des que, l’agost de 2001, foren declarades Monument Natural.

La decisió s’ha pres per motius de seguretat atesa la situació meteorològica i les condicions en què ha quedat la zona arran de l’episodi de pluges intenses

La conselleria de Medi Ambient i Territori ha precintat, aquest dijous, l’accés a la finca pública de Gabellí Petit, a Campanet, per evitar-hi aglomeracions de visitants que s’hi vulguin acostar per observar el Monument Natural de Ses Fonts Ufanes. La decisió s’ha pres per motius de seguretat atesa la situació meteorològica i les condicions en què ha quedat la Finca pública arran de l’episodi de pluges intenses que estan patint les Illes Balears, i en especial la Serra de Tramuntana, les darreres hores. El tancament compta amb el suport de l’ajuntament de Campanet.

Ses Fonts Ufanes van començar a brollar, aquest dimecres a l’horabaixa, i es preveu que ho segueixin fent els propers dies. Es tracta de la segona vegada que ho fan enguany i és la ocasió número 77 en què ho fa des que, l’agost de 2001, foren declarades Monument Natural.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència