Connect with us

Comunitat

Detingut novament el jove assetjador de la comarca del Raiguer per una agressió sexual a Sineu

Detingut novament el jove assetjador de la comarca del Raiguer per una agressió sexual a Sineu

L’arrestat ja va ser detingut per una trentena de fets similars, per la qual cosa va ser ingressat a la presó el passat mes de febrer

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 24 anys resident a la comarca del Raiguer, al qual se li atribueix un suposat delicte d’agressió sexual amb penetració, així com un robatori amb violència, ocorregut fa uns dies a Sineu.

Després de rebre la denúncia d’una dona per delictes d’agressió sexual i robatori, es va iniciar una recerca en la qual els guàrdies civils van observar com els fets als quals feia referència la víctima encaixaven amb el perfil d’un jove conegut pels agents per tenir múltiples antecedents per delictes d’índole sexual.

El passat dia 31 d’octubre, l’ara detingut, va escalar un pas més en la seva carrera delictiva, ja que fins avui, si bé hauria assetjat i perseguit a dones en els voltants de les estacions del tren, no havia aconseguit consumar cap agressió sexual.

El dia dels fets pels quals ha resultat detingut, emparant-se com en altres ocasions en què la víctima transitava sola, prop de l’estació de Sineu i en un lloc en el qual no hi havia testimonis, l’home aprofitant que començava a ploure, es va acostar a la víctima i li va oferir ajuda. Una vegada guanyada la confiança d’aquesta dona, la va dirigir al lloc desitjat i valent-se d’un ganivet la va amenaçar de mort.

Tenint a la víctima completament atemorida per la seva actitud agressiva i amb una arma blanca a les seves mans, l’autor va consumar la violació. Després d’això es va apoderar dels doblers que la dona portava en la seva bossa.

Els guàrdies civils sabien que el jove es trobava ingressat en l’Àrea de Psiquiatria de l’Hospital Comarcal d’Inca, si bé tenien coneixement que anava a ser donat d’alta mèdica precisament aquest dijous, 11 de novembre, per la qual cosa aquest espai de temps va ser utilitzat per a reunir tots els elements de prova necessaris per a procedir a la seva detenció.

A més de l’anterior, en la recerca policial han aparegut altres denúncies per delictes d’índole sexual, encara que de menor entitat que l’anteriorment descrita, en les quals el detingut hauria participat igualment.

Són tendència