Connect with us

Societat

El peix i marisc de Mallorca té premi

Gràcies a les etiquetes de qualitat

El director general de Pesca i Medi Marí, Joan Mercant, i els representants d’Opmallorcamar van presentar el mes d’abril cinc tipus d’etiquetes, quatre de les quals distingeixen les espècies de més valor comercial a mercats i restaurants de Mallorca —el déntol, la llagosta, el cap-roig i el gall de Sant Pere— i una de genèrica que distingeix espècies que es pesquen en menys quantitat, com són la cigala, la serviola, l’escorball, el grimaldo, l’anfós, etc. Ara aquestes etiquetes, que són una garantia de frescor i qualitat del producte i certifiquen a primera vista que el peix o el marisc ha estat pescat en aigües de l’illa, tenen premi.

Opmallorcamar, comercialitzadora del peix i del marisc fresc de Mallorca, anima a participar en aquest concurs a tothom que compri peix mallorquí etiquetat a la peixateria, al supermercat, a les grans superfícies o als restaurants. Només han de demanar l’etiqueta que certifica com a peix de l’illa i guardar-la.

El 4 d’agost es farà un sorteig del qual sortiran cinc números que correspondran a les cinc etiquetes guanyadores, un per a cada espècie. Els guanyadors podran gaudir d’un dinar o un sopar per a dues persones al restaurant més proper a la localitat on resideixin. En el cas que no aparegui cap guanyador, es tornarà a fer un sorteig el següent divendres d’agost fins que s’aconsegueixin els cinc premiats, un per cada etiqueta.

Els guanyadors podran passar el mateix dia o de dimarts a dissabte per les oficines d’Opmallorcamar, de 8 a 12 hores, per acreditar que posseeixen l’etiqueta amb el número guanyador, o telefonar per concertar una cita al 971 71 13 27.

Són tendència