Connect with us

Oci i Cultura

L’empresa mallorquina Barceló Estudio, continua rebent reconeixements internacionals a la seva labor creativa

Barceló Estudio Conservas Son Sardina

Un total de 6 guardons ha rebut aquest any gràcies a diferents projectes locals

Fins a 6 guardons acumula aquest difícil any l’estudi mallorquí Barceló Estudio gràcies al disseny gràfic que ha creat i plasmat en diferents projectes d’àmbit local.

Però malgrat tots aquests guardons i reconeixements l’estudi reflexiona sobre el moment actual i apunten que està sent un any de molt d’esforç per a poder sobreviure davant aquesta crisi econòmica provocada per la Covid.

“Particularment volem reivindicar també aquesta realitat tan surrealista on sembla que el reconeixement de premis i guardons sigui l’èxit i el triomf en el món digital en el qual ens movem, però la realitat és una altra”, reconeix Xisco Barceló.

L’Estudi segueix cada dia amb esforça cercant nous projectes i clients conscienciats amb el disseny per a poder aportar solucions finals que vagin més enllà, que perdurin i flexionin adaptant-se a cada marca i cada moment.

Durant aquest 2021, l’empresa dedicada al disseny gràfic ha estat reconeguda amb el premi Latampack en la categoria Alimentació amb el projecte Chocolates Maüa, dues Selected Award amb els projectes Conservas Son Sardina i Chocolates Maüa, dos premis Clap Platinium (màxim reconeixement d’aquests Premis Internacionals de Disseny Iberoamericà) en la categoria de Branding & Embalatge – Millor Envàs o conjunt d’envasos i una Selecció Clap en aquesta mateixa categoria per al projecte Conservas Son Sardina.

També ha rebut el reconeixement com a millor Estudi de Disseny Gràfic a nivell estatal per Spain Prestige Awards.

El pròxim 20 de novembre se celebrarà la gala de lliurament dels premis Selected amb els projectes esmentats i es donarà a conèixer el guanyador dels Stone&Wood d’entre els 10 projectes finalistes.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència