Connect with us

Societat

“En Sebastià Sansó ha estat un d’aquests anomenats ‘bona persona’ i molt bon manacorí”

En aquestes últimes hores s'ha conegut la trista notícia sobre la defunció de l'historiador Sebastià Sansó, als 71 anys. Va dedicar bona part de la seva vida a les tasques investigadores i va ser l'autor, entre altres publicacions, de 'Manacor viu', que recaptava dades i estadístiques sobre l'evolució social i industrial de la capital del Llevant. Pare del nostre company en les tasques informatives i editor del mitjà digital Revista 07500, Sebastiá Sansó. L'alcalde de Manacor, Miquel Oliver, li recordava aquest dimecres en les xarxes socials amb aquestes paraules. "En Sebastià Sansó ha estat un d’aquests anomenats “bona persona” i molt bon manacorí. Gràcies per tot el que ens has deixat i el meu condol a familiars i amics".

Amb aquestes paraules recordava el batle, Miquel Oliver, a l’historiador que va morir aquest passat dimarts als 71 anys

En aquestes últimes hores s’ha conegut la trista notícia sobre la defunció de l’historiador Sebastià Sansó, als 71 anys. Va dedicar bona part de la seva vida a les tasques investigadores i va ser l’autor, entre altres publicacions, de ‘Manacor viu’, que recaptava dades i estadístiques sobre l’evolució social i industrial de la capital del Llevant.

Pare del nostre company en les tasques informatives i editor del mitjà digital Revista 07500, Sebastiá Sansó.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, dedicava aquestes paraules a l’historiador en les xarxes socials: “En Sebastià Sansó ha estat un d’aquests anomenats ‘bona persona’ i molt bon manacorí. Gràcies per tot el que ens has deixat i el meu condol a familiars i amics”. D.E.P.

Foto: Ajuntament de Manacor.

Són tendència