Connect with us

Vist a les xarxes

Es manté l’alerta a Balears per la influència de la borrasca Blas

Aquest dimarts, en bona part del territori, seguirem sota la influència de la #BorrascaBlas, amb ruixats ocasionals que poden arribar a ser forts, acompanyats de tempesta. També s'anuncien ratxes de vent fort que poden aconseguir els 80 km/h. L'exdelegat de l'Aemet a Balears, Agustí Jansa, en el seu compte de Twitter, comentava aquest dilluns que la borrasca en qüestió, que no ha arribat a ser medicà, reina a la Mediterrània i sembla que hi seguirà alguns dies, de forma mig estacionada. L'afectació als Balears (vent o pluja) s'espera parcial, segons el lloc i el moment.

Aquest dimarts poden produir-se ruixats ocasionals forts, acompanyats de tempesta

Aquest dimarts, en bona part del territori, seguirem sota la influència de la borrasca Blas, amb ruixats ocasionals que poden arribar a ser forts, acompanyats de tempesta. També s’anuncien ratxes de vent fort que poden arribar a superar els 80 km/h.

L’exdelegat de l’Aemet a Balears, Agustí Jansa, en el seu compte de Twitter, comentava aquest dilluns que “la borrasca en qüestió, que no ha arribat a ser medicà, reina a la Mediterrània i sembla que hi seguirà alguns dies, de forma mig estacionada. L’afectació a les Balears (vent o pluja) s’espera parcial, segons el lloc i el moment”, advertia.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència