Connect with us

Comunitat

Els 12 detinguts dels 24 fugats de l’avió, passen a disposició judicial

Els 12 detinguts dels 24 fugats de l'avió, passen a disposició judicial

El passatger que suposadament va fingir el coma diabètic i va propiciar la desbandada dels passatgers marroquins, ja va ser detingut l’any passat a Marbella per delictes d’atemptat, danys i resistència a l’autoritat

La dotzena de persones detinguts divendres passat després de fugar-se de l’interior d’un avió a l’aeroport de Palma, després de fingir un passatger que sofria un coma diabètic, ha passat aquest dilluns a disposició judicial.

La Fiscalia espera conèixer la declaració dels joves marroquins per decidir si els atribueix els delictes de sedició del codi especial de seguretat aèria i desordre públic.

Precisament, aquest dilluns s’ha sabut que el passatger que suposadament va fingir sofrir un coma diabètic i va provocar l’aterratge d’emergència a Son Sant Joan i la conseqüent desbandada de 21 passatgers, tots ells marroquins, ja va ser detingut en 2020 a Marbella pels presumptes delictes d’atemptat, danys i resistència a l’autoritat. Fins al moment han estat detinguts 12 dels 24 fugats de l’avió.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com