Connect with us

Actualitat

Minut de silenci a l’Hospital de Manacor en record del metge, Antoni Trias

Aquest dilluns a les 14.00 hores, s'ha duit a terme un minut de silenci a l'Hospital de Manacor en memòria i record d'Antoni Trias, metge adjunt de la Unitat de Cures Intensives que va morir aquest passat diumenge, víctima de la Covid-19. La directora gerent de l'Hospital de Manacor, Catalina Vadell, ha recordat al company i només els aplaudiments han romput el silenci en la seva memòria. El doctor, que treballava en l'UCI, es converteix en el tercer facultatiu que mor a Mallorca per la Covid-19, després de no poder superar una infecció per covid-19 que li mantenia ingressat en la Unitat de Vigilància intensiva de Son Llàtzer des de feia uns 42 dies. Tènia 62 anys. El Sindicat Mèdic de Balears ha lamentat que no estigués vacunat.

El doctor, que treballava a la unitat de crítics, es converteix en el tercer facultatiu que mor a Mallorca per la Covid-19

Aquest dilluns a les 14.00 hores, s’ha duit a terme un minut de silenci a l’Hospital de Manacor en memòria i record d’Antoni Trias, metge adjunt de la Unitat de Cures Intensives que va morir aquest passat diumenge, víctima de la Covid-19.

La directora gerent de l’Hospital de Manacor, Catalina Vadell, ha recordat al company i només els aplaudiments han romput el silenci en la seva memòria.

El doctor, que treballava en l’UCI, es converteix en el tercer facultatiu que mor a Mallorca per la Covid-19, després de no poder superar una infecció per covid-19 que li mantenia ingressat en la Unitat de Vigilància intensiva de Son Llàtzer des de feia uns 42 dies. Tènia 62 anys.

El Sindicat Mèdic de Balears ha lamentat que no estigués vacunat.

Són tendència