Connect with us

Actualitat

Les bases d’un concurs de policia, al qual aspira el marit de Soler, aixeca una polseguera política a Felanitx

Les bases d'un concurs de policia, al qual aspira el marit de Catalina Soler, aixeca una gran polseguera política a Felanitx

El Bloc ha demanat la dimissió de la regidora de Recursos Humans i els socialistes van extensiva la petició de renúncia al batle Monserrat i al regidor del grup mixt, Joan Aznar

L’actual primera tinenta de batlia de Felanitx, Catalina Soler, actual regidora de l’àrea de Recursos Humans, hauria participat en representació de l’equip de govern en la taula general de negociació de contractació laboral en la qual es van aprovar les bases del concurs per a triar un nou sotsinspector de la Policia Local, segons una informació publicada per Diario de Mallorca’.  Un procés, segons assenyala la mateixa font, al qual aspira el marit de la regidora.

Pel que sembla, la plaça s’oferia per promoció interna i només podien presentar-se agents del mateix cos de la Policia Local del municipi. Sembla ser que el marit de Soler era l’únic que complia amb els requisits, entre els quals figurava ser titulat universitari.

La notícia ha aixecat una important polseguera política a Felanitx i les reaccions dels grups de l’oposició s’han produït poc després que es difongués la notícia.

El Bloc per Felanitx considera que Catalina Soler “no pot continuar ni un dia més com a responsable de la promoció interna de la Policia Local per no embrutar la imatge del cos” i per aquesta raó demanen la seva dimissió.

Per la seva banda, el grup municipal del PSIB-PSOE denuncien “el flagrant cas de nepotisme de Catalina Soler” i demanen la seva dimissió, la del batle i la del regidor trànsfuga, Joan Aznar.

La polèmica també ha tingut el seu recorregut en les xarxes socials. Soler ha explicat en el seu compte de Twitter que “s’aprovaren les bases de totes les convocatòries, no sols unes bases. Per cert, les mateixes, sense canviar una coma de quan el Bloc governava. Quina il·legalitat hi ha?”, es demana la regidora del PP.

El coordinador del Bloc, Miquel Caldentey, li ha respost que “si això és així a compte de què vares demanar la dimissió de la nostra regidora Montero per un fet molt semblant? No sé si és una mica contradictori o som jo que no ho entenc bé. Per cert, ella ja va aplegar…”, li recorda a Soler.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència