Connect with us

Comunitat

Son Sant Joan reprèn les operacions després de romandre tancat durant 3 hores

Son Sant Joan reprèn les operacions després de romandre tancat durant 3 hores

Després de la fugida d’una vintena de passatgers d’un avió que va aterrar d’emergència

L’aeroport de Palma ha reprès les operacions, minuts després de les 23,30 hores de la nit, després de romandre tancat al trànsit des de les 20.30 hores d’aquest divendres. Un grup de passatgers d’un avió procedent del Marroc i amb destinació a Turquia desembarqués sense permís després d’un aterratge d’emergència. Un viatger es va sentir indisposat en ple vol i el comandant va decidir aterrar d’emergència a l’aeroport més pròxim, en aquest cas el de Palma, perquè rebés tractament.

Una vegada que l’avió va aturar a Palma procedent de Casablanca, els efectius sanitaris es van acostar a l’aparell, moment en el qual una vintena de passatgers va aprofitar per a abandonar la nau i ocupar la pista. L’avió de la línia Air Aràbia Maroc, va quedar immobilitzat mentre es cercava als passatgers escapats.

El passatger que presumptament es trobava indisposat va ser traslladat a l’hospital de Son Llàtzer. Després de ser atès, va quedar baix custòdia en dependències policials. Els investigadors sospiten que tot va poder ser un muntatge ja preparat per a forçar l’aterratge de l’avió a Palma i que la resta de viatgers poguéssin aprofitar l’aturada per a fugir.

L’aeroport ha cancel·lat totes les seves operacions. Tots els escapolits es van dispersar per la zona de trànsit d’avions de l’aeroport, inclosa la pista, la qual cosa suposa un enorme risc en les operacions d’enlairament i aterratge davant la possibilitat que algun dels fugits interfereixi en el recorregut de la nau.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència