Connect with us

Oci i Cultura

I Tast de cervesa artesana i el t@rde@, novetats de les festes de s’Illot

El pregó de l’empresari turístic Joan Ballester, divendres dia 11,  donarà el sus a deu dies de celebració

El pregó tendrà lloc devora la nàutica divendres dia 11 a partir de les 21 h i just després tothom podrà gaudir del concert que oferirà la Banda de Música de Manacor. L’endemà, dissabte dia 12, els pescadors seran els protagonistes de tot el matí i el capvespre, a partir de les 19 h començarà la festa Holi al camp de futbol de devora l’escola. I a partir de les 22 h la sombrillada nocturna omplirà la platja d’alegria, grups d’amics i bon ambient.

Diumenge dia 13 d’agost els més petits podran gaudir del parc aquàtic infantil que s’instal·larà al poliesportiu a partir de les 16.30 h. El mateix diumenge, dia 13 d’agost a partir de les 17 h se celebrarà una de les novetats del programa d’enguany. El t@rde@ omplirà la plaça del Mollet de música i bon ambient. I més tard, a partir de les 21 h la gran festa de l’escuma reunirà centenars de joves a la plaça del Llop.

Dilluns dia 14, a partir de les 19 h, se celebrarà un dels actes més tradicionals de les festes: la processó de les llanternes. A partir de les 10 h els més petits de cada casa podran participar en el taller de llanternes que se celebrarà a l’avinguda dels pins. I a la nit, a partir de les 21.30 h, els xeremiers i tots els que participin a la processó recorreran la platja de s’Illot. Tot d’una en acabar la processó començarà el cinema a la fresca a la mateixa platja, que enguany oferirà la pel·lícula familiar Vaiana.

I la nit de dimecres dia 16 tendrà lloc una altra de les cites més esperades pels veïns: la gambada sillotera

Una altra de les cites importants de les festes és la processó marítima en honor a la Mare de Déu de l’Assumpta, la qual tendrà lloc dimarts dia 15 d’agost.

I la nit de dimecres dia 16 tendrà lloc una altra de les cites més esperades pels veïns: la gambada sillotera. A partir de les 21 h, l’avinguda dels Pins acollirà un dels sopars a la fresca més multitudinaris de les festes. Tothom podrà comprar els tiquets fins dia 16 d’agost a l’oficina de turisme, a la delegació municipal de s’Illot i al local de la Gent Gran de s’Illot. L’endemà, dijous dia 17 d’agost el mercat setmanal i la dansa en seran les protagonistes.

La XI Fira nocturna de s’Illot i una de les principals novetats d’aquesta edició de les festes arribaran dissabte dia 19. A partir de les 19 h la fira nocturna oferirà alguns dels millors productes artesans de la comarca i a les 20 h la plaça del Llop acollirà el primer Tast de cervesa artesana de s’Illot. Cinc cervesers i quatre restaurants del municipi oferiran un tast dels seus productes. I la traca final de les festes arribarà diumenge dia 20 d’agost.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència