Connect with us

Oci i Cultura

I Tast de cervesa artesana i el t@rde@, novetats de les festes de s’Illot

El pregó de l’empresari turístic Joan Ballester, divendres dia 11,  donarà el sus a deu dies de celebració

El pregó tendrà lloc devora la nàutica divendres dia 11 a partir de les 21 h i just després tothom podrà gaudir del concert que oferirà la Banda de Música de Manacor. L’endemà, dissabte dia 12, els pescadors seran els protagonistes de tot el matí i el capvespre, a partir de les 19 h començarà la festa Holi al camp de futbol de devora l’escola. I a partir de les 22 h la sombrillada nocturna omplirà la platja d’alegria, grups d’amics i bon ambient.

Diumenge dia 13 d’agost els més petits podran gaudir del parc aquàtic infantil que s’instal·larà al poliesportiu a partir de les 16.30 h. El mateix diumenge, dia 13 d’agost a partir de les 17 h se celebrarà una de les novetats del programa d’enguany. El t@rde@ omplirà la plaça del Mollet de música i bon ambient. I més tard, a partir de les 21 h la gran festa de l’escuma reunirà centenars de joves a la plaça del Llop.

Dilluns dia 14, a partir de les 19 h, se celebrarà un dels actes més tradicionals de les festes: la processó de les llanternes. A partir de les 10 h els més petits de cada casa podran participar en el taller de llanternes que se celebrarà a l’avinguda dels pins. I a la nit, a partir de les 21.30 h, els xeremiers i tots els que participin a la processó recorreran la platja de s’Illot. Tot d’una en acabar la processó començarà el cinema a la fresca a la mateixa platja, que enguany oferirà la pel·lícula familiar Vaiana.

I la nit de dimecres dia 16 tendrà lloc una altra de les cites més esperades pels veïns: la gambada sillotera

Una altra de les cites importants de les festes és la processó marítima en honor a la Mare de Déu de l’Assumpta, la qual tendrà lloc dimarts dia 15 d’agost.

I la nit de dimecres dia 16 tendrà lloc una altra de les cites més esperades pels veïns: la gambada sillotera. A partir de les 21 h, l’avinguda dels Pins acollirà un dels sopars a la fresca més multitudinaris de les festes. Tothom podrà comprar els tiquets fins dia 16 d’agost a l’oficina de turisme, a la delegació municipal de s’Illot i al local de la Gent Gran de s’Illot. L’endemà, dijous dia 17 d’agost el mercat setmanal i la dansa en seran les protagonistes.

La XI Fira nocturna de s’Illot i una de les principals novetats d’aquesta edició de les festes arribaran dissabte dia 19. A partir de les 19 h la fira nocturna oferirà alguns dels millors productes artesans de la comarca i a les 20 h la plaça del Llop acollirà el primer Tast de cervesa artesana de s’Illot. Cinc cervesers i quatre restaurants del municipi oferiran un tast dels seus productes. I la traca final de les festes arribarà diumenge dia 20 d’agost.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com