Connect with us

Vist a les xarxes

Els productors decideixen deixar de produir l’additiu AdBlue i la mesura afecta a tot el transport terrestre

La crisi energètica amenaça ara els vehicles dièsel. Els principals productors europeus de l'additiu AdBlue han decidit aturar la producció per l'encariment del preu del gas. Aquest additiu s'utilitza en els vehicles dièsel per fer reduir les emissions contaminants. El cas més preocupant és que gairebé tots els camions de mercaderies necessiten aquest additiu per a poder funcionar i si aquest producte s'esgota, podria suposar la paralització de gairebé tot el transport terrestre a escala europea. L'AdBlue és un líquid incolor i fàcil de manipular, que es posa en un dipòsit que és independent del que emmagatzema el gasoil i es fa servir en els vehicles dièsel des del 2014 per reduir els efectes de la contaminació i complir la norma Euro 6. A més dels camions, els cotxes que circulen amb gasoil des de l'esmentat any també es veuen afectats per la manca d'AdBlue.

Els fabricants ho justifiquen pel cost elevadíssim del gas i l’electricitat

La crisi energètica amenaça ara els vehicles dièsel. Els principals productors europeus de l’additiu AdBlue han decidit aturar la producció per l’encariment del preu del gas. Aquest additiu s’utilitza en els vehicles dièsel per fer reduir les emissions contaminants. El cas més preocupant és que gairebé tots els camions de mercaderies necessiten aquest additiu per a poder funcionar i si aquest producte s’esgota, podria suposar la paralització de gairebé tot el transport terrestre a escala europea.

L’AdBlue és un líquid incolor i fàcil de manipular, que es posa en un dipòsit que és independent del que emmagatzema el gasoil i es fa servir en els vehicles dièsel des del 2014 per reduir els efectes de la contaminació i complir la norma Euro 6. A més dels camions, els cotxes que circulen amb gasoil des de l’esmentat any també es veuen afectats per la manca d’AdBlue.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com