Connect with us

Comunitat

Aparatós incendi en un habitatge de Sóller

Aparatós incendi en un habitatge de Sóller

El succés va tenir lloc aquesta passada matinada; una dona de 79 anys d’edat i el seu fill van haver de ser rescatats

A les 02.15 d’aquesta passada matinada, una patrulla de la Guàrdia Civil va ser requerida per la Central 062, després de declarar-se un incendi en un habitatge de la localitat de Sóller.

A la seva arribada, els guàrdies civils van observar en el lloc a una patrulla de Policia Local del municipi i a un home demanant auxili des d’una finestra del primer pis de la casa des de la qual sortien importants flames i una gran quantitat de fum.

Els guàrdies civils van forçar la porta d’entrada del domicili que estava tancada i van extreure a l’home a l’exterior, qui en aquest moment va advertir als agents que la seva mare es trobava en una altra habitació de l’habitatge. Immediatament els guàrdies civils van tornar a l’interior de la casa en flames i ajudats per draps per a cobrir-se el rostre, van registrar les habitacions fins a localitzar a la dona que van aconseguir treure del domicili. Posteriorment els serveis mèdics es van fer càrrec de la dona.

Els veïns dels habitatges pròxims al lloc dels fets també van ser evacuats per precaució, donada la magnitud de l’incendi de l’habitatge afectat, resultant tots ells il·lesos. L’incendi va quedar extingit sobre les 3 del matí.

La dona va haver de ser traslladada a Son Espases per inhalació de fum.

Són tendència