Connect with us

Actualitat

Demanen el cessament del delegat d’urbanisme de Llucmajor per la seva “incompetència”

Segons el grup municipal socialista, “el Consistori ha comprat els terrenys d’una antiga fàbrica que haurà d’enderrocar i adequar, amb una despesa extraordinària, perquè pugui construir-se el futur centre de salut

El grup municipal socialista a l’Ajuntament de Llucmajor ha denunciat aquest dijous “la mala gestió feta per part de l’àrea d’Urbanisme amb l’adquisició del solar que han de cedir a la Conselleria de Salut per a la construcció del nou centre sanitari del municipi”.

El partit de l’oposició considera que és un reflex més “de la falta de competència d’aquest equip de govern, i en aquest cas, reflex de la incompetència del tinent de Batle d’Urbanisme que havia de disposar d’un solar lliure de càrregues per cedir a Salut i han adquirit una antiga fàbrica abandonada. Això suposa una despesa extraordinària per a enderrocar l’antic edifici i adequar el terreny perquè la Conselleria pugui iniciar les obres d’aquesta infraestructura tan necessària per al poble”, resalten.

També lamenten que aquesta mala gestió “suposi una despesa innecessària que hauran d’assumir els llucmajorers i llucmajoreres, afectant el pressupost municipal, i que obligara haver d’esperar més temps per a comptar amb el nou centre de salut”, expliquen.

Per això, el grup municipal socialista considera que “el batle, Eric Jareño, hauria de cessar immediatament el seu tinent de Batle, que ha demostrat no saber que significa ‘un solar lliure de càrregues’, perquè aquest desconeixement tindrà greus conseqüències per al municipi”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència