Connect with us

Actualitat

Artà també fa comptes poder celebrar les festes de Sant Antoni “amb la màxima normalitat possible”

Artà també fa comptes poder celebrar les festes de Sant Antoni "amb la màxima normalitat possible"

L’Obreria i l’Ajuntament s’han reunit aquest dilluns per tal de valorar un possible calendari d’actuació amb vistes a la convocatòria

La setmana passada, el Patronat de Sant Antoni i l’Ajuntament de Manacor van coincidir a l’hora de valorar que la situació sanitària actual no és la mateixa que l’any passat, i aquesta circumstància manté en peus la voluntat que finalment la festa pugui ser convocada, sempre que l’evolució epidemiològica dels dos pròxims mesos així ho permeti, sense descartar algunes mesures sanitàries preventives.

Aquest dilluns, els obrers de l’Obreria de Sant Antoni d’Artà, Pere Pep Gil, Miquel Cursach i Joan Servera, han mantingut una trobada amb el batle, Manolo Galán, per tractar la mateixa qüestió. Segons ha informat el Consistori, “la voluntat de les dues parts és la celebració de la festa amb la màxima normalitat que sigui possible, però sempre depenent del que dicti la situació i les recomanacions sanitàries del moment”.

Segons la nota oficial, “avui s’han valorat diferents aspectes i s’han posat en comú els punts de vista de les dues parts”. La setmana que ve es durà a terme una segona reunió per aclarir algunes qüestions que no s’han tractat i per seguir avançant cap a la possibilitat que l’any que ve es pugui recuperar una de les festes més estimades i populars de l’any.

Els obrers de l'Obreria de Sant Antoni d'Artà, Pere Pep Gil, Miquel Cursach i Joan Servera, han mantingut una trobada amb el batle, Manolo Galán, per tractar sobre les festes de Sant Antoni de l'any que ve.

Els obrers de l’Obreria de Sant Antoni d’Artà, Pere Pep Gil, Miquel Cursach i Joan Servera, han mantingut una trobada amb el batle, Manolo Galán, per tractar les festes de Sant Antoni 2022.

Són tendència