Connect with us

Actualitat

Miquel Font, nou president del comitè local d’El Pi a Llucmajor

Miquel Font, nou president del comitè local d'El Pi a Llucmajor

Va agrair la confiança dipositada en la seva persona i va remarcar la conveniència de “fer feina en equip”

El Pi Llucmajor va presentar aquest passat divendres al nou comitè local del partit regionalista a Llucmajor. L’acte va tenir lloc en la mateixa seu del partit, hi assistiren el president d’El Pi a Balears, Tolo Gili, i altres membres de la direcció política, com és el cas de Josep Melià.

El nou comitè està integrat per Miquel Font com a president, Laura Segura com  a secretària, Ferran Fuster com a tresorer, i els vocals Marga Sastre, Gabi Ferrer, Marga Vinuesa, i Bernadí Vives, actual regidor de l’àrea de Manteniment urbà i entorn de l’Ajuntament de Llucmajor.

Miquel Font va remarcar en el seu discurs la importància del projecte polític que representa El Pi a Balears “sense esperar les ordres d’un partit estatal. Defensam els nostres costums i a totes les persones que viuen a les Illes”.

També va voler agrair “la confiança que se m’ha donat”. Font va manifestar la il·lusió de seguir treballant en favor del projecte i va anunciar que es faran “reunions amb membres del comitè, de forma regular, per posar en comú idees amb l’objectiu de millorar Llucmajor. És important fer feina en equip”, va destacar.

Bernardí Vives, Tolo Gili i Josep Melià, en un moment de l'acte celebrat aquest divendres a la seu del partit a Llucmajor.
Bernardí Vives, Tolo Gili i Josep Melià, en un moment de l’acte celebrat aquest divendres a la seu del partit a Llucmajor.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència