Connect with us

Comunitat

Educació posarà seguretat privada en dos centres educatius de Son Gotleu

Un establiment del centre de Manacor sancionat per no complir amb les mesures de seguretat contra la Covid-19

Després de l’agressió soferta aquesta setmana per la directora d’una escola de la zona

El conseller d’Educació, Martí March, ha assegurat aquest divendres que a partir de la setmana vinent dos col·legis del barri de Son Gotleu,a Palma, comptaran amb seguretat privada.

Mitjançant un comunicat de premsa, la mateixa conselleria ha explicat que “en els darrers dies la situació de conflictivitat a l’entorn dels centres educatius de Son Gotleu s’ha agreujat fins el punt que aquesta setmana ha tengut lloc una agressió a la directora d’un d’ells”.

Des el departament d’Educació i Formació Professional s’ha manifestat “el suport absolut a la directora agredida i per extensió a tota la comunitat educativa del centre”. També es va referència a que ha estat convocada una reunió amb l’Ajuntament de Palma per traslladar la preocupació sobre la inseguretat que es viu a les entrades i sortides dels centres educatius del barri “i proposar incrementar el control policial especialment en el moment de l’inici i el final de l’horari escolar”.

El Govern també ha manifestat que “es mantindrà una reunió amb els centres educatius de la zona per explorar altres mesures i recursos extraordinaris per fer front a aquesta situació”.

Mentre es mantingui la situació de conflictivitat al barri s’ha previst dotar els centres d’un servei de seguretat privada a l’exterior a les entrades i sortides, ha fet públic la conselleria.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència