Connect with us

Vist a les xarxes

El rector de Manacor es fa un embolic amb la Creu dels Caiguts

El rector de Manacor es fa un embolic amb la Creu dels Caiguts

Després de reaccionar d’aquesta manera a l’esbucament del monument feixista:”Son Servera divendres passat! Quins temps que vivim!”

Alguns mitjans, entre ells Diario de Mallorca’, s’han fet ressò en aquestes últimes hores d’un comentari que va fer públic en la seva pàgina de Facebook el rector de Manacor, Antoni Amorós, després que l’Ajuntament de Son Servera decidís executar fa uns dies l’enderrocament del monument dels Caiguts.

En el comentari del rector podia llegir-se:” Son Servera divendres passat! Quins temps que vivim!. Començant per la creu, sense cap delicadesa, amb públic cantant ….

Les reaccions no van tardar molt a produir-se i Amorós es va veure obligat a aclarir la seva opinió, mitjançant una segona publicació on va escriure: “Trenta i pico de comentaris poden dur el tema a llocs insospitats. Només vull fer constar la meva opinió, ara, d’una manera més matitzada:
La victòria tenia altres símbols. La creu no era la de la victòria, sinó la creu dels caiguts. Encomanava a Déu l’ànima d’unes persones difuntes i aquesta no és una funció espúria per una creu. Certament no era just que sols uns dels difunts fossin honorats. La meva queixa no era ni tan sols perquè es retiràs el monument. Sols perquè es fes de manera totalment poc respectuosa i amb un públic cantant i increpant”.

Cal recordar que el rector de Son Servera, Jaume Mercant, va expressar també la setmana passada el seu rebuig a l’enderrocament.

Són tendència