Connect with us

Comunitat

Detinguts tres homes a Palma per diversos delictes d’abús sexual a al.lotes menors d’edat

Un dels arrestats va ser professor del col·legi d’una de les victímes amb la qual va mantenir relacions

Agents de la Policia Nacional han detingut a 3 homes, un d’ells d’origen bolivià i un altre colombià, d’entre 19 i 23 anys d’edat, com a presumptes autors d’abús sexual a menors de 16 anys.

Un dels detinguts va ser professor d’un centre educatiu de Palma, arribant a mantenir trobades amb una de les seves exalumnes, una vegada que ja no treballava a l’escola.

La mateixa persona, durant la seva etapa de docent, ja va realitzar tocaments a una alumna del centre educatiu, el passat mes d’abril.

Aquest professor, després de mantenir diverses converses amb la seva exalumna per missatgeria instantània i per xarxes socials, va arribar a citar-se en diverses ocasions amb ella, fins al punt de mantenir relacions sexuals.

En les trobades que concertava l’home, sempre ho feia acompanyat de diversos amics i ella de diverses amigues. Aquests fets es van repetir en diverses ocasions i en diferents llocs. Tres de les al.lotes que participaven d’aquestes trobades eren menors d’edat.

Per tals motius, els agents van procedir a la detenció del professor i d’altres dos homes per un delicte d’abús sexual a menors de 16 anys, així com un tercer implicat que va estar en dependències policials en qualitat d’investigat no detingut.

Són tendència