Connect with us

Actualitat

Manacor habilitarà un bus gratuït el Dia de Tots Sants

Manacor habilitarà un bus gratuït el Dia de Tots Sants

Tindrà fixat el punt de sortida des de la plaça Ramon Llull i permetrà que els ciutadans que ho desitgin puguin desplaçar-se al cementiri

L’Ajuntament de Manacor ha informat que, amb motiu de la festivitat de Tots Sants, s’ha decidit ampliar els horaris d’obertura i tancament del cementeri municipal, que passaran a ser de dijous 28 d’octubre a dilluns 1 de novembre de 9 h a 19 hores. El dilluns 1 de novembre, de les 11 a les 12 hores del migdia un quartet de música clàssica estarà ubicat a l’entrada del recinte. El mateix dia de Tots Sants a les 16 h se celebrarà la missa de Tots Sants, que es durà a terme a l’interior del recinte de la part antiga, a la zona de la sepultura central, on hi ha l’altar, un espai obert i a l’aire lliure. Es complementarà l’acte de celebració de la missa amb l’actuació de la Coral de Binissalem.

Per a la celebració de l’acte, la brigada municipal hi traslladarà 400 cadires i un equip de so. Les persones assistents hauran de romandre assegudes durant tot l’acte.

L’Ajuntament també habilitarà un punt de desinfecció de mans als dos accessos i l’ús de la mascareta serà obligatòria dins el recinte en tot moment per tots els assistents els dies 31 d’octubre i 1 de novembre. La resta de dies l’ús de la mascareta serà obligatòria quan no es pugui mantenir la distància de seguretat.

El Consistori ha decidit ampliar els horaris d’obertura i tancament del cementeri municipal, que passaran a ser de dijous 28 d’octubre a dilluns 1 de novembre de 9 a 19 hores

Dia 1 de novembre de les 9 h a les 18 h hi haurà una ambulància de suport vital bàsic amb un equip d’intervenció en primers auxilis, reforçat per un infermer. De dia 29 d’octubre a dia 2 de novembre també es disposarà d’una cabina sanitària per a persones amb mobilitat reduïda, ubicada a la part de l’ampliació del cementeri.

Per a facilitar l’accés a Son Coletes, dia 1 de novembre l’Ajuntament de Manacor posarà a disposició de la ciutadania el servei de mini bus gratuït per a desplaçaments entre la Plaça Ramon Llull i el Cementeri. L’horari serà el següent:  15.30 h Plaça Ramon Llull al Cementeri municipal – 17.30 h Cementeri municipal a la Plaça Ramon Llull. Així mateix, també s’habilitarà una zona d’aparcament al lateral del recinte del Cementeri.

L’Ajuntament de Manacor també ha sol·licitat la col·laboració de Protecció Civil per garantir les mesures de seguretat oportunes el pròxim dia 1 de novembre.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com