Connect with us

Comunitat

Javier Arranz: “La variant Delta Plus, tard o d’hora, també arribarà a Balears”

Arranz diu que el tancament de ports i aeroports ha de prioritzar-se abans que el confinament domiciliari

El portaveu del Comitè de Malalties Infeccioses del Govern preveu que la normalitat total podria produir-se a partir de la primavera de l’any que ve

El portaveu del Comitè de Malalties Infeccioses del Govern, Javier Arranz, en una entrevista concedida a Ser Balears, ha vaticinat aquest dimarts que Balears podria recuperar la normalitat plena i absoluta a partir de la primavera del 2022. Tot això, sempre que no es produeixin sorpreses amb nova variants com és el cas de la Delta Plus, que encara no s’ha detectat cap cas a les Illes, però que considera que tard o d’hora també arribarà.

Davant el temor que hàgim d’enfrontar-nos a una possible sisena onada de contagis, Arranz ha considerat que no hem de preocupar-nos en excés, si bé creu que és molt probable que pugui produir-se durant els mesos d’hivern pel canvi d’hàbits socials, els ponts festius i les celebracions. Creu que suposarà petites pujades de les dades actuals, però que no suposaran més ingressos hospitalaris si la vacunació continua avançant.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència