Connect with us

Actualitat

Un home és detingut a Felanitx amb 1 quilo de marihuana en el maleter del seu cotxe

Els fets van ocórrer el passat 21 d'octubre, quan un home, de 27 anys i de nacionalitat alemanya, va ser detingut per un suposat delicte de tràfic de drogues. Agents de la Guàrdia Civil de Felanitx que realitzaven un control de Seguretat Ciutadana, van observar que un dels vehicles que s'aproximava a aquest control, en adonar-se de la presència policial, va realitzar una maniobra evasiva saltant-se un senyal de trànsit. Immediatament va ser interceptat pels agents que van comprovar que el vehicle desprenia una forta olor de marihuana, per la qual cosa els agents van decidir registrar el vehicle trobant en el maleter del mateix prop d'1 quilo de marihuana. L'arrestat compta amb nombrosos antecedents penals, segons destaca la nota policial.

L’arrestat, de nacionalitat alemanya, compta ja amb nombrosos antecedents penals

Els fets van ocórrer el passat 21 d’octubre, quan un home, de 27 anys i de nacionalitat alemanya, va ser detingut per un suposat delicte de tràfic de drogues.

Agents de la Guàrdia Civil de Felanitx que realitzaven un control de Seguretat Ciutadana, van observar que un dels vehicles que s’aproximava a l’esmentat control, en adonar-se de la presència policial, va realitzar una maniobra evasiva saltant-se un senyal de trànsit.

Immediatament va ser interceptat pels agents que van comprovar que el vehicle desprenia una forta olor de marihuana, per la qual cosa van decidir registrar el vehicle trobant en el maleter del mateix prop d’1 quilo de marihuana.

L’arrestat compta amb nombrosos antecedents penals, segons destaca la nota policial.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com