Connect with us

Actualitat

Felanitx és ara mateix el municipi amb la incidència més alta de contagis de tota Mallorca

Felanitx és ara mateix el municipi amb la incidència més alta de contagis de tota Mallorca

La localitat del Migjorn registra una IA en els últims dies de 153.8; a molta diferència del segon que és Alcúdia amb 91.3

La velocitat del propagació del coronavirus arreu de les Illes continua augmentant, si bé ho fa molt lentament des del passat 13 d’octubre en què es va produir el canvi de tendència. I aquest dimarts, en el conjunt del territori, la incidència acumulada a 14 dies se situa en 68,3 casos per cada 100.000 habitants.

Entre les localitats de Mallorca amb més casos de la Covid-19 en proporció a la seva població figuren dos municipis del Migjorn: Felanitx ( amb una IA de 153.8 en 7 dies) i de (170.3 en 14 dies) i Llucmajor, que presentava fa 14 dies una IA de 106.0 havent aconseguit reduir-la a 68.9 en l’última setmana.

En el cas de Felanitx, cal ressaltar que ara mateix és el municipi de tota Mallorca que presenta la major IA durant els últims 7 dies, a molta diferència del segon que és Alcúdia (91.3).

Segons les últimes dades oficials facilitades pel Servei de Salut del Govern, la incidència en el conjunt del territori augmenta de manera general entre tots els grups d’edat. Els menors de 16 anys, els menys vacunats, són els que la tenen més alta. I els majors de 70, els que la tenen més baixa, amb els usuaris de les residències ja amb la tercera dosi de la vacuna administrada.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com