Connect with us

Vist a les xarxes

Una mare perd la custòdia del seu fill perquè, segons una jutgessa, resideix a la “Galícia profunda”

Alerten sobre una nova malaltia inflamatòria que afecta a nins de totes les edats

Una magistrada de Marbella dubta que el nin, de tot just un any d’edat, “creixi en un ambient feliç”

Serà necessari que llegeixi la notícia dues vegades seguides perquè pugui acabar d’entendre el que intentam explicar: una jutgessa ha retirat la custòdia del seu fill d’un any a una mare perquè viu a la “Galícia profunda”.

Així ho diu literalment en la sentència, en què defensa que el lloc on té la casa, una zona força apartada, està “enfora de tot” i no té els equipaments que la jutgessa considera necessaris perquè el nin desenvolupi la seva personalitat i segui feliç. Aquesta localitat gallega es troba situada a la zona de la ria de Muro i Noia.

Segons publica aquest dilluns el diari ‘La voz de Galicia’, la jutgessa ha cedit la custòdia al pare, que viu a Marbella, perquè és -diu la resolució judicial- molt més cosmopolita, amb escoles i “un bon hospital”. I només accedeix que la comparteixin si la mare s’hi trasllada a viure.

La dona va partir de Galícia fa quatre anys per feina i va conèixer el que ara és el pare del seu fill, que va néixer a Marbella. L’estiu passat la parella es va separar i ella va decidir tornar a Galícia. Tots dos van demanar la custòdia compartida.

Són tendència