Connect with us

Societat

Santanyí presenta la campanya solidària ‘Recicla Vidre per elles’

Santanyí presenta la campanya solidària 'Recicla Vidre per elles'

La iniciativa, desenvolupada amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama, destaca la importància de tenir cura del medi ambient i tenir cura de la salut

Des de fa uns dies dos iglús roses han estat ubicats al carrer de na Ravandella de Santanyí. Els ha habilitat l’empresa Ecovidrio per tal de fomentar el reciclatge d’envasos de vidre i la prevenció del càncer de mama.

La campanya, desenvolupada amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama, destaca la importància de tenir cura del medi ambient i tenir cura de la salut mitjançant la prevenció. Agatha Ruiz de la Prada ha dissenyat un miniglú per a l’ocasió que es podrà adquirir a través del web miniglu.es, i els beneficis es destinaran a la Fundació Sandra Ibarra per contribuir a la prevenció i investigació del càncer.

Segons les últimes dades relatives al 2020, els habitants de Santanyí van reciclar un total de 448 tones d’envasos de vidre, la qual cosa suposa que cada habitant va reciclar de mitjana 36,2 kg. Respecte a la taxa de contenerització, Santanyí se situa amb una mitjana de 121 habitants per contenidor, comptant amb un total de 102 iglús per als residus d’envasos de vidre instal·lats.

Són tendència