Connect with us

Comunitat

31 grups d’escolars romanen en quarantena a 24 centres educatius de Balears

La majoria dels afectats pertanyen a infantil i primària, segons les dades de Salut

Les dades recollides fins divendres 22 d’octubre als centres educatius de les Illes Balears i les d’EDUCOVID (unitat específica de Salut destinada a seguir els casos a l’àmbit educatiu) mostren que el nombre de contagis als centres educatius segueix sent baix, segons les últimes dades del Servei de Salut.

En la setmana de referència s’han notificat 5 positius entre el professorat de les Illes, tots ells a Mallorca.

Del total d’alumnat de Balears, al voltant de 213 mil, s’han notificat 78 estudiants amb PCR positiva (la setmana anterior foren 64),  xifra que suposa el 0,03 % de l’alumnat. D’aquest total, 60 a Mallorca (43 la setmana passada) , 3 a Menorca (2 la setmana passada), 15 a Eivissa (17 la setmana passada) i cap a Formentera (2 la setmana passada). La majoria d’aquest alumnat és positiu per contacte fora del centre educatiu ja que els estudis de contacte que es realitzen als centres són en la seva majoria negatius.

Hi ha 31 grups en quarantena (23 la setmana anterior) a 24 centres educatius (19 la setmana anterior, dels quals 16 a Mallorca (16 la setmana passada), 1 a Menorca (0 la setmana passada), 7 a Eivissa (2 la setmana anterior) i 1cap a Formentera (1 la setmana passada). Això suposa el 0,34 % dels 9.043 grups de les Illes Balears.

El Govern ressalta en la seva comunicació, que del nombre total d’alumnat que ha iniciat quarantena (690), el 96,5% correspon als nivells d’infantil i primària en els quals l’alumnat no està vacunat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència