Connect with us

Oci i Cultura

Convocat el V Premi Vila de Santanyí Francisco Bernareggi d’Arts Visuals

L’edició d’enguany tindrà una dotació de 5.000 euros

Un any més, l’Ajuntament de Santanyí convoca el Premi Francsico Bernareggi d’Arts Visuals que arriba a la seva cinquena edició. Des de la Regidoria de Cultura, es vol seguir impulsat certàmens de repercussió internacional com aquest, i reforçar la projecció de Santanyí més enllà de l’illa de Mallorca i de les fronteres de l’estat espanyol. L’ajuntament pretén dotar d’un premi internacional de prestigi i renom al Migjorn i Llevant de l’illa, sobre tot, tenint en compte la qualitat i el nivell local, nacional i internacional, dels artistes participants en els anteriors certàmens. El consistori està molt satisfet de noms com els de Keppa Garrazza, Martín&Sicilia o Nauzet Major, guanyadors de les darreres edicions del certamen.

Al Premi Vila de Santanyí Francisco Bernareggi 2017, l’Ajuntament l’ha dotat amb 5.000 euros, i a més, el guanyador podrà realitzar una exposició individual a la Casa de Cultura Ses Cases Noves durant el 2018. Des de la regidoria de Cultura de Santanyí es vol obrir una finestra als moviments d’avantguarda del món de les Arts Visuals que ofereixen noves mirades o que directament busquen una renovació radical de la manera que tenim d’entendre l’art. És per això que el premi està obert a qualsevol expressió artística.

El veredicte sobre el guanyador del premi es donarà a conèixer el 25 de novembre de 2017, abans els artistes interessants podran presentar les seves propostes des del 4 de setembre, i tindran temps fins el 11 d’octubre. Les bases sobre com presentar el dossier amb cada una de les propostes es pot trobar a la web de l’Ajuntament de Santanyí.

El veredicte sobre el guanyador del premi es donarà a conèixer el 25 de novembre de 2017, abans els artistes interessants podran presentar les seves propostes des del 4 de setembre, i tindran temps fins el 11 d’octubre

El jurat del Premi, atenent els dossiers presentats i a partir de les propostes concretes de cada autor o autora, farà la selecció de les obres que hagin de participar a l’exposició que es farà amb motiu de les Festes de Sant Andreu de l’any 2017. La relació de les obres seleccionades no es farà pública abans de la inauguració d’aquesta exposició.

El jurat del 5è premi Vila de Santanyí Francisco Bernareggi d’Arts Visuals 2017 queda compost de la següent manera:

Nekane Aramburu, directora d’Es Baluard. Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma, Carlos Jover, comissari i crític d’art i Sergio Rubira, subdirector de Col·lecció i Exposicions de l’IVAM (València) i professor associat d’Història de l’Art Contemporani a la Universidad Complutense de Madrid.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència