Connect with us

Actualitat

Aquest és l’aspecte del paviment de la carretera que uneix Manacor amb Felanitx

Aquest és l'aspecte del paviment de la carretera que uneix Manacor amb Felanitx

Aquesta via, que suporta diàriament un trànsit important de vehicles, fa anys que requereix un reasfaltat general, entre altres millores

Diversos trams de carretera la Dt.-14 que uneix Manacor amb Felanitx acumula molts d’anys en mal estat. La via, que suporta diàriament un trànsit important de vehicles, ja que també serveix d’enllaç entre la capital del Llevant i els municipis de la zona del Migjorn de Mallorca, presenta un nombre important de clots i sotracs amb el consegüent perill que suposa per als conductors que transiten per la zona.

El manteniment de les carreteres és competència del Consell de Mallorca. La carretera en qüestió evidencia la falta de manteniment de la via, i els dies de pluja suposen un problema afegit, ja que l’aigua queda acumulada en molts punts del traçat.

Aquest passat divendres, el grup insular del PP va insistir a denunciar el seu mal estat, exigint una urgent actuació per part del departament de Carreteres del Consell de Mallorca. Precisament, a principis d’enguany el propi conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, es va comprometre a executar una sèrie de millores en aquesta via.

El projecte de reforma, ja compta amb el vistiplau de la institució insular, però que no acaba de concretar-se, preveu reforçar el ferm de la carretera de doble sentit entre Manacor i Felanitx, amb una amplària mitjana total de 10 metres, a la qual s’afegiran vorals a cada costat per a millorar la seguretat en la circulació.

El que no està clar del tot, és quan podrien començar aquestes necessàries obres de millora. Mentrestant, els usuaris que utilitzen diàriament aquesta via continuen esperant pacientment que arribi el moment.

Aquest és l'aspecte del paviment de la carretera que uneix Manacor amb Felanitx

Són tendència