Connect with us

Actualitat

El Bloc denuncia “la poca presència del producte felanitxer” al sopar-degustació de la Fira del Pebre Bord

El Bloc denuncia "la poca presència del producte felanitxer" al sopar-degustació organitzat per l'Ajuntament amb motiu de la Fira del Pebre Bord

Destaquen que “es va oferir un menú, a un grup reduït de persones, elaborat per un xef campaner, i cap de les bodegues representades eren del poble

El Bloc ha emès aquest dilluns un comunicat on es mostra “decebut per la poca presència del producte felanitxer al sopar-degustació organitzat per l’Ajuntament el passat divendres”, al Mercat municipal.

Segons aquesta formació, “divendres passat vàrem assistir al que havia de ser un sopar-degustació per promocionar el producte felanitxer. La sorpresa fou que les quatre bodegues representades eren de fora poble. No hi havia cap dels cinc cellers que hi ha Felanitx”, retreuen.

Demanen a l’Ajuntament saber quin cost va tenir el sopar i quina repercussió ha tingut en els mitjans l’esdeveniment. També, en la mateixa nota, demanen saber quin criteri “es va seguir a l’hora de convidar als assistents i per què no va ser obert als felanitxers i felanitxeres”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència