Connect with us

Actualitat

Felanitx celebra una multitudinària Fira del Pebre Bord

Felanitx celebra una multitudinària Fira del Pebre Bord

La massiva assistència de visitants s’ha imposat a l’amenaça de pluja de les primeres hores

L’amenaça de pluja que s’ha produït minuts després que fos inaugurada oficialment la Fira del Pebre Bord 2021, no ha pogut evitar la massiva afluència de visitants que a mesura que avança el matí han arribat a concentrar-se en els carrers més cèntrics de la localitat. Milers de persones han recorregut les paradetes habilitades per l’ocasió, entre el carrer Bellpuig, Plaça Pax, carrer Major, carrer Sol, carrer de la Mar, carrer de Campos i fins al passeig de n’Ernest Metre, entre d’altres.

El Parc Municipal de Sa Torre, com sol ser costum, ha acollit un any més la Mostra Industrial i Artesana i la Mostra d’Animals autòctons, condicionada enguany per la llengua blava.

Felanitx celebra una multitudinària Fira del Pebre Bord

Els visitants també han pogut gaudir de la Mostra de cotxes i motos antigues, d’una demostració de pastura de cans pastors amb oques, d’una exposició d’aus rapinyaires, tallers infantils, brodats, vestits tradicionals mallorquins, animació musical, ball en línia, entre moltes altres activitats.

El Pebre Bord, entre altres productes destinats a les matances, han acaparat una part important de la convocatòria.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat, i la pràctica totalitat de regidors municipals, acompanyats de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat del Govern, Mercedes Garrido i la consellera insular de Territori, Maria Antònia Garcías, han presidit la comitiva que ha recorregut bona part del recinte firal.

Felanitx celebra una multitudinària Fira del Pebre Bord

El batle Monserrat ha ressaltat que “en l’edició d’enguany s’ha intentat, perquè aquest és el vertader sentit d’aquesta classe de convocatòries, donar a conèixer el producte local i que els mateixos productors i comerços aprofitin aquest dia per fer companyerisme i costat un amb l’altre, ja que unint esforços és la millor promoció pel poble”.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com