Connect with us

Comunitat

MÉS per Mallorca decideix aquest diumenge els seus caps de llista al Parlament i al Consell

MÉS per Mallorca celebra aquest diumenge les primàries per escollir els seus respectius caps de llista al Parlament i al Consell de Mallorca amb vista a les eleccions de 2023. Maria Ramon, actual batlessa d'Esporles, i Lluís Apesteguia, batle de Deià, es disputen encapçalar la llista al Parlament. En el cas del Consell de Mallorca, els aspirants són Bel Busquets i Jaume Alzamora, tots dos formen part actualment del govern de la institució insular. La primera com a consellera insular de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística i el segon com a conseller insular de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de Mallorca. 32 meses electorals han estat repartides arreu de Mallorca i els interessats en participar-hi podran exercir el seu dret a vot, de manera presencial, fins a les 19 hores. També poden fer-ho de manera telemàtica. Un total de 4.568 electors figuren a les llistes amb dret a vot. A les 20 hores del capvespre, es proclamaran els resultats al canal de YouTube del partit.

32 meses electorals han estat repartides arreu de Mallorca i els interessats en participar-hi podran exercir el seu dret a vot, de manera presencial, fins a les 19 hores

MÉS per Mallorca celebra aquest diumenge les primàries per escollir els seus respectius caps de llista al Parlament i al Consell de Mallorca amb vista a les eleccions de 2023. Maria Ramon, actual batlessa d’Esporles, i Lluís Apesteguia, batle de Deià, es disputen encapçalar la llista al Parlament.

En el cas del Consell de Mallorca, els aspirants són Bel Busquets i Jaume Alzamora, tots dos formen part actualment del govern de la institució insular. La primera com a consellera insular de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística i el segon com a conseller insular de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de Mallorca.

32 meses electorals han estat repartides arreu de Mallorca i els interessats en participar-hi podran exercir el seu dret a vot, de manera presencial, fins a les 19 hores. També poden fer-ho de manera telemàtica. Un total de 4.568 electors figuren a les llistes amb dret a vot. A les 20 hores del capvespre, es proclamaran els resultats al canal de YouTube del partit.

Són tendència