Connect with us

Actualitat

El batle de Manacor decreta diversos canvis d’atribucions dins l’equip de govern

El batle de Manacor decreta diversos canvis d'atribucions dins l'equip de govern

Del conjunt de mesures preses, destaca l’intercanvi de responsabilitats entre Miquel Oliver i Joan Gaià; el primer assumeix Participació Ciutadana i el segon l’àrea de la Policia Local

L’Ajuntament de Manacor, ha aprofitat aquest dissabte, per a anunciar oficialment la primera reestructuració de l’equip de govern des que va començar la present legislatura. La majoria dels canvis podem interpretar-se en clau interna. Destaca l’intercanvi de cromos entre el batle, Miquel Oliver i el regidor, Joan Gaià (MÉS + Esquerra). El primer assumirà l’àrea de Participació Ciutadana, mentre que l’actual responsable de l’àrea de Recursos Humans, es farà càrrec a partir d’ara d’un departament que requereix molta atenció, com és el cas de la Policia Local, i que fins ara s’havia gestionat des de batlia.

En el conjunt dels canvis anunciats, també destaca el fet que Carles Grimalt (Unides Podem) deixa d’encuidar-se de tot allò que té a veure amb les llicències d’activitats, que a partir d’ara assumeix l’àrea d’Urbanisme, amb Núria Hinojosa al capdavant (PSIB-PSOE).

Arran d’aquests canvis anunciats i segons la nota de premsa feta pública per l’Ajuntament, l’àrea d’Economia, Hisenda i Promoció passa a denominar-se àrea de Promoció Econòmica; l’àrea d’Urbanisme i Habitatge passa a dir-se d’Urbanisme, Habitatge i Activitats; i l’àrea d’Activitats i Serveis Generals passa a denominar-se àrea de Serveis Generals i Comunicació. Pel que fa a la distribució de les competències, s’incorporen a l’àrea d’Interior tots els assumptes que fan referència a animals de companyia i cans perillosos. Oliver, a més de la batlia, també serà el responsable a partir d’ara de Participació ciutadana, Associacionisme, Voluntariat, Registre d’entitats ciutadanes i es crea la competència de l’Agenda 2030 d’objectius de desenvolupament sostenible. L’àrea d’Urbanisme, Habitatge i Activitats incorpora les llicències d’activitat i les llicències de publicitat dinàmica i estàtica. L’àrea de Medi Ambient i Mobilitat incorpora la competència en Benestar animal. Serveis Generals i Comunicació incorpora Energies renovables i optimització d’energia i Enllumenat públic. L’àrea de Promoció Econòmica incorpora Fires, tot i que continua sota la direcció del delegat Carles Grimalt.

Carles Grimalt deixa d’encuidar-se de les llicències d’activitats, que a partir d’ara assumeix l’àrea d’Urbanisme

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència