Connect with us

Actualitat

La gent va endarrer de tornar a ‘Fira’

La gent va endarrer de tornar a 'Fira'

Bona afluència de visitants a la majoria de les convocatòries que s’havien organitzat aquest matí a Santanyí

Un nombre important de visitants s’han concentrat aquest dissabte pels carrers més cèntrics de Santanyí, amb el propòsit de recórrer les nombroses paradetes que s’han habilitat amb motiu de ‘Sa Fira’ 2021, que enguany ha pogut celebrar-se tal com era recordada en edicions anteriors a la pandèmia.

La inauguració oficial de ‘Sa Fira’ ha tingut lloc a les 10 del matí en la placeta de la Porta Murada, amb una amollada de coloms a càrrec del Club Columbòfil de Santanyí, acompanyat de les interpretacions musicals a càrrec de la Banda de Música. En el mateix lloc, podia visitar-se una exposició de material d’emergències a càrrec de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil del municipi.

A la placeta de s’Abeurador, els artistes i artesans han ocupat l’espai amb les seves creacions.

La gent va endarrer de tornar a 'Fira'

A mesura que avançava el matí, era major nombre de visitants que podien veure’s per tot el recinte firal, que oferia una gran varietat d’exposicions: des de roba, a orellanes, bunyols (amb llargues cues d’interessats a provar-les), Exposició de motos i cotxes, i una extensa exposició d’animals ( des de de perdius de reclam, cans de diverses races o d’aus de cetreria). En el recinte d’animals al carrer Bernat Vidal i Tomàs, els visitants també han pogut gaudir d’una atractiva exhibició eqüestre, a càrrec dels Amics del Cavall de Santanyí. A pocs metres del lloc, també es duia a terme una demostració de pastura de cans pastors amb oques, a càrrec de Miquel Adrover i Miquel Sastre. Tot això ambientat amb el tradicional so dels xeremiers.

El regidor de Comerç, Fires i Mercats de Santanyí, Antoni Matas, ha destacat l’àmplia participació d’expositors i ha ressaltat la gran afluència de visitants

Les autoritats locals, encapçalades per la batlessa, Maria Pons i el regidor de Comerç, Fires i Mercats de Santanyí, Antoni Matas, han recorregut gairebé totes les paradetes al mateix temps que han agraït la participació dels firaires i expositors.

Les autoritats locals, encapçalades per la batlessa, Maria Pons i el regidor de Comerç, Fires i Mercats de Santanyí, Antoni Matas, han recorregut gairebé totes les paradetes al mateix temps que han agraït la participació dels firaires i expositors.


Les autoritats locals, encapçalades per la batlessa, Maria Pons i el regidor de Comerç, Fires i Mercats de Santanyí, Antoni Matas, han recorregut gairebé totes les paradetes al mateix temps que han agraït la participació dels firaires i expositors. Matas ha destacat l’àmplia participació d’expositors i ha ressaltat la gran afluència de visitants. I és que la gent va endarrer de passejar i recuperar el costum de poder visitar convocatòries d’aquesta classe.

Aquesta nit, serà el torn de la resta de plats forts de la jornada: A partir de les 20 hores, una nova edició de ‘Santanyí Tapa a Tapa’, que preveu una ruta gastronòmica per diferents bars i restaurants de la localitat, i a partir de les 22.30 hores, en el poliesportiu, torna la música i la festa amb el Firafest 2021′.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com