Connect with us

Actualitat

Demanen que el govern de Manacor “es posicioni en contra del recàrrec de l’IBI per als habitatges buits”

Manacor ja permet cobrar les taxes municipals de manera telemàtica

La portaveu del grup popular, Maria Antònia Sansó, considera que “la pressió fiscal a la qual se sotmet als ciutadans és ja totalment inassumible per a moltíssimes famílies, empreses i autònoms

El Partit Popular de Manacor ha demanat aquest dijous a l’equip de govern de l’Ajuntament de Manacor, i particularment al batle, Miquel Oliver, que es posicioni en contra del recàrrec del 150% de l’Impost de Béns Immobles (IBI) per als habitatges buits, tal com contempla l’avantprojecte de Llei del govern espanyol “i que la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha aplaudit”, exposen en un comunicat.

La portaveu del grup municipal popular, Maria Antònia Sansó, considera que “la pressió fiscal a la qual se sotmet als ciutadans de Manacor, per part de totes les administracions, és ja totalment inassumible per a moltíssimes famílies, empreses i autònoms”. Per aquesta raó, reclamen “a l’equip de govern un posicionament clar sobre la baixada d’impostos que tantes vegades hem sol·licitat per al nostre municipi”, afegeix.

Segons Sansó, “amb els pressupostos generals de l’Estat (PGE) de l’any que ve ens fregiran a impostos amb una pujada prevista de 4.000 milions d’euros i amb un increment de la quota dels autònoms d’entre 96 i 225 euros a l’any”. Considera que “a més d’abaixar impostos i taxes municipals, el batle ha de començar a posicionar-se contra tanta destralada fiscal”.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com