Connect with us

Actualitat

El batle de Felanitx cessa al delegat de s’Horta

El batle de Felanitx cessa al batle pedani de s'Horta

El fins ara responsable del nucli, Pep Alou, considera que la decisió “és injusta”, mentre que des del govern municipal ho justifiquen dient que “la substitució estava pactada des de principis de legislatura”

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat, va comunicar ahir a la nit al delegat de s’Horta, Pep Alou, la decisió de què cessava de les seves funcions, després que hagués assumit el càrrec després de les últimes eleccions municipals del 2019, a proposta d’El Pi.

Alou ha denunciat “les traves” amb les quals s’ha topat d’ençà que el PP va entrar a formar part del govern municipal. També ha expressat el seu malestar amb la decisió que li va ser comunica fa només unes hores, ja que ho considera “una injustícia, tot i ser legal no és elegant”, ha manifestat.

Alou ho considera “una injustícia, tot i ser legal no és elegant”

Igualment creu que la decisió “obeeix a interessos particulars dels socis d’El Pi a l’Ajuntament, que són els qui han forçat el meu cessament”. Així mateix confia que “amb decret de batlia s’aclareixi quin ha estat el motiu de la decisió pressa”. Ha defensat la rigorositat, honestedat i l’eficàcia de la seva gestió “per millorar el benestar dels s’hortarrins i s’hortarrines“.

Des de l’equip de govern neguen que la decisió tengui res a veure amb pressions de cap classe

Des de l’equip de govern neguen que la decisió tengui res a veure amb pressions de cap classe. Defensen que la substitució de Pep Alou com a delegat de s’Horta estava acordada des de principis de legislatura i que una vegada complerts els 2 anys de gestió acordats se li va proposar diverses vegades que renunciés voluntàriament al càrrec, fet al qual es va negar de manera reiterada, situació que va motivar el seu cessament via decret.

El representant del PP, Sebastià Palmer, assumirà la delegació del nucli a partir d’ara.

Són tendència